0

Dette kan gjelde alle nye biler kontra BMW 5-serie 530DA 2010

spurt 2015-06-16 11:19:20 +0200

Hei. Spørsmålstom her.

Nå tar jeg bare utgangspunkt i akkurat denne BMW´n. Men poenget er at jeg er glad i store BMW´r, og da med en størrelse på motoren. Tanken min er her. Budsjett maks 400.000.- kroner. Valg. Ny bil av et eller annet merke, konta en stor brukt BMW med 3 liters motor. En ny bil vil da koste rundt 400.000.- kroner som sagt. Denne BMW´n vil koste rundt 300.000.- kroner. Javel. 100.000.- kroner billigere for BMW`n, men tanken er da at jeg skal pusse opp bilen for 100.000.- kroner. Hva er faktisk det mest hensiktsmessige her. Er det mulig å få en like god ny bil for samme sum som jeg vil bruke på denne BMW´n, eller får jeg mest bil for penga, ved å velge meg en 4-5 år gammel BMW. og pusse den opp. åper dere ser tankegangen min her, og håper dere kan gi et svar over mitt dilemma

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-06-22 14:53:19 +0200

Hei!

Ser helt klar hva du tenker her! Dette er ett litt komplekst dilemma. Svaret som er riktig for en person kan være helt feil for en annen. Så noen fasit finnes ikke. Vi er vel enige om at den som kjøperseg en helt ny Toyota Avensis på mange måter får et enklere og mer forutsigbart bilhold. Nybilgaranti og god driftsikkerhet er en trygghet mange setter stor pris på.

Det de får på kjøpet er et styggere verdifall - som det er på nye biler og en langt kjedeligere bil både å se på og å kjøre.

Og motsatt med en eldre BMW uten garanti og som kommer i den alderen / km. standen at påkost fort kan komme.

Men morsommere, penere og sprekere bil med mer status. Uten tvil. Slik du skriver tor jeg nok uten særlig tvil at du er i den siste kategorien. Du ville antagelig kjede deg i hjel i en Toyota (eller tilsvarende) innen to uker...

Svaret for deg tror deg definitivt er en litt sprek og tøff BMW! Så gå for den!

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar