0

Fornuftig eller ufornuftig

spurt 2015-06-11 05:45:44 +0200

Hei Benny!

Jeg er ute etter en bruktbil. Gjerne en SUV, ikke at jeg har bruk for 4x4, men jeg liker å sitte høyt. Er heller ikke avhengi av veldig stor plass , da det er som regel bare 2 stk som skal bruke bilen. Jeg er svært usikker på hva jeg bør kjøpe. jeg er ikke så opptatt av motorytelse, heller mer utseende på bilen. Jeg har sett på alt fra Citroën c4 aircross til Audi q5. Men klarer ikke bestemme meg. Så er jeg kanskje redd for å gjøre et dårlig kjøp også. Hva tenker du om disse alternativene: Mazda cx5, Citroën c4aircross, audi q5 og mercedes glk? Fordeler/ulemper ved disse?Hva hadde du gått for? Jeg vil bruke maks 370 000,-

Mvh Gunnar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-06-12 15:36:21 +0200

Hei Gunnar. Både Audi Q5 og Mazda CX5 vurderer jeg som relativt trygge kjøp. Citroen er litt mer risiko (verditap). Mercedes GLK er også fine biler. Sistnevnte ble også for kun kort tid siden kåret til den mest feilfrie SUV-en.

Andre gode, men kanskje litt kjedelige biler er Subaru Forester og nyeste Toyota RAV4. Trygge kjøp og gode biler som også gir nyere bil for pengene enn et premiummerke.

Jeg synes også at du burde vurdere BMW X3. Den synes jeg kanskje er den peneste av disse - mot Q5 og GLK.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar