0

Rettigheter ved privat bruktbilkjøp

spurt 2015-06-03 12:07:36 +0100

Hei. Fint å få en slik tjeneste som dere her tilbyr. Jeg benytter meg av den med en gang! Saken er at jeg er i løypa for å kjøpe nyere bruktbil. Nærmere bestemt en Volvo V70 fra 2008 / 2010. Altså bil uten nybilgaranti. Det er sikkert smart å kjøpe hos forhandler, men jeg ser jo at prisene er vesentlig lavere på tilsvarende bil om jeg kjøper privat. Jeg fristes dermed av sistnevnte da dette gir både nyere bil / lavere kjørelengde. Mitt spørsmål er som følger: Hvilke rettigheter (klage- reklamasjonsrettigheter) har man når man kjøper bil privat? Håper på snarlig svar. Mvh. Lars Olav.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-06-03 16:03:24 +0100

Hei. Av erfaring bør en være nøye med forhåndskontroll av bilen og inngå skriftlig avtale når det gjelder kjøp av bruktbil, selv om forbrukerkjøpsloven gjelder. Det er ofte problemer med hva som er opplyst muntlig av selger og hva avtalen omfatter. Både på www.kna.no og www.forbrukerradet.no vil du finne nyttig informasjon om kjøp av bruktbil, og dessuten avtaleskjema du kan benytte. Med hilsen KNAjuristen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar