0

Er audi a6 en god bil? 98 modell.

spurt 2015-05-22 13:01:30 +0100

tenkte se etter en god bil, med firehjulstrekk, og som har plass til 2 hundebur. prisklasse fra 15000, til 20000 kr. Så lurte på om audi a6 er en god bil? hva slags motor bør jeg da satse på? eller har du noen andre biler du kan anbefale? med en litt morsom motor, som også klare dra en campingvogn?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-06-02 18:57:02 +0100

Heisann!

Det faktum at du må ha firehjulstrekk setter helt klart ganske store begrensinger på utvalget her. Samtidig som du skal ha både sterk motor god plass og litt morofaktor til omtrent samme pris som det ett sett med hjul koster.

Men noen alternativer finns tross alt. Bilen du nevner, nemlig Audi A6 er ett av dem.

Du spør om dette er en god bil når det er en 1998 modell. Det er vel ikke helt til å komme i fra at Audi fra denne tiden var nede i en liten bølgedal rent kvalitetsmessig og at det ikke var noe stort problem å finne bedre biler rent teknisk sett fra samme tid. På den annen side - Audien byr på det du er ute etter. Både plass, framkommelighet og litt spreke og sporty kjøreegenskaper. Samtidig har den etter min mening et pent og ganske tidløst design og kan være ganske velutstyrt også. i Tilleg så er velholdt A6 fortsatt en komfortabel bil. Slik sett er den ikke noe dumt valg. Når det gjelder motorisering så mener jag at du bør holde deg til enten 1,8T (150 hk bensin) eller 1,9 TDI (diesel). Begge er kurante og relativt greie motorer.

Alt annet kan bli både dyrt og skummelt. Styr for all del unna 2,5 TDI, den motoren er direkte dårlig. Når man skal bake så mye bil inn i et budsjett på 15 - 20 000 kroner så sier det seg selv at bilene både blir gamle, velbrukte og med høy kilometerstand. Så det å være nøye med å sjekke før kjøp blir veldig viktig. Bremser, forstilling, rust, servicehistorikk, registerreim, EU-kontroll, dekk - er alle viktige ting å sjekke før kjøp.

Er du ikke bilkyndig selv så få med deg noen. Biler i denne prisklassen er risikosport, uansett merke og modell.

Andre alternativer å sjekke ut kan være Subaru Legacy, men den har noe mindre bagasjerom og dermed mindre plass til hundebur. Mercedes E-klasse med 4Matic (firehjulstrekk) som på mange måter er lik Audien og er ett annet alternativ.

En outsider å nevne kan jo være Peugeot Partner med 4x4. Da får du bare to seter, men nyere bil. Vi snakker da 2008 modell med ca 150 000km på telleverket for 20 000 kroner. Ikke morsom motor og ikke optimal trekkbil for campingvogn - men jeg hadde bare lyst til å nevne den for deg også.

Håper du fikk noen tips og råd her. Ønsker deg lykke til medd bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger