0

Verdens beste bil.

spurt 2015-05-20 12:57:24 +0200

Du har ofte tilbakevist påstanden om at gammel E klasse (w123/124) er verdens beste bil. Neivel-hva er da best? Undrende Oslo

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-05-20 14:32:00 +0200

Hei du! Ja det stemmer det! Etter menge år på verkstedgulvet hos Bertel O Steen (som er importør av nettopp Mercedes) mener jeg også å ha dekning for nettopp det. De hverken var eller er feilfrie biler.

Det er jo ikke dermed sagt at de er dårlige bile heller. Jeg leker faktisk litt med tanken på å skaffe meg en 123-Mercedes selv. Da i coupe utgave. Syners den er lekker ...

Når jeg har snakket om "verdens beste" så er det som regel teknisk kvalitet det har vært snakk om. Men det er begrepet kan innhilde mer - slik som design, komfort, plass, kjøreegenskaper, opplevd kvalitet, annenhåndsverdi +++.

Når det gjelder hva som er verdens beste bilmerke, så vil nok dette sprike stort i forhold til hvem du spør. Dette handler jo i veldig stor grad om følelser tror jeg. dessuten finnes det få undersøkelser som går på nettopp dette. Med ett hederlig unntak.

Jeg tenker da på Autoindex og da den helt rykende ferske undersøkelsen som nettopp ble offentliggjort.

Der tok Lexus - nok en gang - storeselm og vant samtlige kategorier. Lexus eierne er mest fornøyd av alle både med selve bilen, kjøpsopplevelsen hos forhandler, verksted og service og det er også de som er mest lojale mot bilmerket de kjører. Alt med god margin!

Les hele saken her: http://www.tv2.no/2015/05/19/broom/ku...

Jeg tenker da at dette i sum kanskje gjør at vi kan si at Lexus er verdens beste bilmerke - selv om jeg regner med at ikke alle er helt enige i dette?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar