0

Bil som flyttegods - import.

spurt 2015-05-15 17:49:18 +0200

Hei

Har noen spørsmål ang import av bil til Norge.

Jeg har bodd i Romania i 6 år og flytter tilbake til Norge nå d.å.

Mitt spørsmål er : Jeg har to biler som jeg disponerer her i Romania, en stk BMW 535 d førstegangsregistrert 12 oktober 2010 ( produsert 01 okt 2010, 300 hk utgaven ) som er registrert på min rumenske kone. Vi har hatt bilen i 3 år nå i november d.å.

Denne bilen vil vi ta med oss til Norge og betale avgiftene på slik at vi kan få den på norske skilt. Har dere noen anelse hva dette vil koste meg i tollavgifter og hvilke papirer biltilsynet/tollvesenet krever fra det rumenske biltilsynetfor å få bilen på norske skilt ?

Den andre bilen er en VW UP som min kone har leaset. Registreringspapirene på denne bilen står på leasing firmaet, men med min kone som bruker/leaser.

Mitt spørsmål er som følger, kan min kone og jeg ta denne bilen med oss til Norge på rumenske skilt, og bruke den i Norge? For leasing firmaet er det OK.

Med vennlig hilsenKurt Nøstbakken

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-05-16 16:41:21 +0200

Hei. Det beste rådet jeg kan gi er å gå inn på www.toll.no, bil og båt og derunder import av bil. Der finnes også en kalkulator for utregning av avgifter. For bruk av utenlandsk registrert bil for person bosatt i Norge, er det meget strenge restriksjoner - normalt ulovlig. Med hilsen KNAjuristen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger