0

Ujevnt turtall på Polo 2000 modell

spurt 2015-04-27 13:55:48 +0200

Hei,

Kjøpte meg en Polo i oktober i fjor, bilen hadde bare gått 83.000 kilometer og alt har fungert flott fram til nå. Vippet nettopp 90.000 kilometer og motoren har begynt å fjuske litt. På kald motor sviver den i starten veldig ujenvt og det er ofte det at turtallet faller slik at motoren dør. Dette har også skjedd mens jeg har kjørt mellom girskift, fra feks første til andre gir. Det er en 2000 modell Polo med en 1,4 liters bensinmotor på 60hester. Kan dette være en bagatell eller kan dette fort bli dyrt å reparere?

Frederic

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-04-27 14:29:39 +0200

Heisann!

Nei - slik skal det jo ikke være. Irriterende og plagsomt.

Det er egentlig mange ting som kan forårsake dette, men du skal i alle fall få noen tips til hva du bør sjekke ut - så får vi håpe at du finner feilen ganske greit.

Litt usikker på hva slags innsprøytningssystem du her så det må bli litt generelt. Sjekk alt av vakum slanger at du ikke har noen lekkasje. Feilen kan også ligge i tomgangsregulatoren. Ofte så kan denne demonteres og rengjøres.

En annen vanlig feil på disse motorene er at selve speldhuset kan gro igjen av oljedamp fra veivhus ventilasjonen. Demontering og rengjøring må til også her.

En annen mulighet er feil på selve luftmengdemåleren eller lambdasonden.

Håper du finner ut av det og at det ikke blir for dyrt! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar