0

Jeg har en gammel Toyota Starlet 1985 modell som har gått 120.000 km.

spurt 2014-12-17 14:14:06 +0100

Jeg har en gammel Toyota Starlet 1985 modell som har gått 120.000 km. Den har stått stille i 4 år utendørs i Arendal. Er det statistisk sannsynlig at den er ødelagt. 1985 modell. Det kan jo bli veteranbil i januar (30 år) og har da ingen årsavgift. Men hvis den statistisk er ødelagt (foringer, evt rust i lite synbare deler m.m) så er det vel sannsynlig at det er bedre å ta vrakpanten. Jeg bruker kun bil i Norge i Mai-August og bor i utlandet resten av året

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-13 12:16:36 +0100

Hei Nå er det jo ikke slik at statistikk ødelegger en bil det er snarere sånn at bilen er ødelagt og havner på statistikken.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-06-14 08:57:51 +0100

Neppe noen stor grunn til angst her, selv om ting kan ruste og mekanikken sette seg. Skaff deg litt hjelp og få bilen til et autorisert tredjepartsverksted og få dem til å ta en titt på bilen....er det liv laga eller ikke? Så spør du med forsiktig stemme hvor mye det vil koste å få den kjøreklar og trafikksikker igjen....det kan fort gå bra skal du se! Vær optimist til det motsatte er bevist, gamle Toyotaer dør ikke med det første, de finner bare nye eiere. Avhengig av om f.ex dekkene må skiftes eller ei, du kommer nok unna med en titusenlapp om riktig mye må skiftes. For min del ville jeg lett svidd 20.000 for å ta vare på en fjong bil som dette, med et forbehold: er det mye rust ville jeg latt den ende sine dager som spiker....kun rust som dreper en god bil!

Nei, den er ikke i nærheten av like sikker som en nyere bil, men om du bare er i Norge i sommerhalvåret og kjører til og fra butikken osv? Fiks den bilen du har for noen tusenlapper og lei deg en god vinteropplagsplass, gjerne i en tørr låve i årene fremover, så har du bil livet ut. Tipper du er i godt moden alder og heller bruker pengene på å ha det godt i Spania eller et annet varmt sted, bruk heller pengene på en grei bil og grei bolig der du oppholder deg resten av året. Om ditt paradis er i Europa og du har permanent oppholdstillatelse i det aktuelle landet, kan du jo også kjøre lovlig med utenlandsk registert bil i Norge...men du MÅ søke på forhånd. Fra Spania og opp er det en flott tur, men.....et stort men....dropp det om du er på feil side av si 70 og/eller har dårlig helse, det er både mye trafikk og et helt annet tempo i trafikken enn vi norbaggar er vant til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger