Dette kan koste deg lappen

spurt 2014-11-01 23:21:06 +0200

punkt1: Jeg er snart 60 år og har kjørt biler med store hjul, bredding,senking og trimming i over 40 år!! Jeg har sjelden blitt stoppet i kontroller og i de få tilfellene har hverken politi eller biltilsynsgubbene hverken sagt eller sett noenting. Så slutt å skremme folk med skyld og bøter selv om det kanskje kan være realitet i noen få enkelttilfeller.

punkt2: Som bilkyndig og tilsynelatende bilinteresert burde du forholde deg for god til å advare mot slike ting. Bilen er en privat eiendel, og du burde heller jobbe aktivt mot at myndighetene skal ha noen som helst makt til å pålegge eiere og fører av biler å holde de i noen som helst stand. Alle skal ha sin fulle rett til å ha sine biler slik de vil og å tilpasse dem slik de vil uten myndighetenes innblanding. Alle vet at ingen biler er mer enn 80% ferdige når de ruller ut i fra fabrikkene og at det er mange muligheter til å gjøre dem 100% slik man vil selv. Og kom ikke med noe argument om sikkerhet på offentlig vei. Den har alle bilister betalt for til de grader, og jeg er av dem som kan leve med ulykker og dødsfall på de veiene jeg har betalt for. Kan man ikke det får man holde seg unna!!!

Punkt3: Du burde oppfordre samtlige bilverksteder, inklusive merkeverksteder, til å avstå i fra å gjøre EU-kontroller slik at Satans Uvesen selv må ta ansvar for alt sammen av dette, og helst avvikle det på grunn av for høyet ressursbruk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett