Nå er det snart tid for å bytte ut min gamle 406, som er min første gangs bil. men hva jeg skal kjøpe som neste bil er vanskelig.jeg er glad i store b

spurt 2014-02-02 20:18:32 +0100

Nå er det snart tid for å bytte ut min gamle 406, som er min første gangs bil. Men hva jeg skal kjøpe som neste bil er vanskelig. Jeg er glad i store biler, skikkelig suv, ikke høye personbiler. Har sett på Chevy tahoe, nyere enn 2000 og bensinmotor. Problemet jeg ser der, er at den kan være veldig tørst. Range rover frister, bensin er nesten like tørst som tahoe, og 2,5d er undermotorisert. Men er et trivelig sted å være, som er et stort pluss. Grand cherokee, der må man enten ha bensin ( som ifølge dere faktisk bruker mer enn tahoe!!), eller diesel fra da de begynte med 2,7l subaru forester, med minst 150hk, bruker litt drivstoff disse og, men med litt hester så er det en morsom bil! Dog utrolig kjedelig inni.

Og ved siden av alt dette, så har jeg kikket på mercedes e-klasse, med 2-300 000, på telleren. Som den trygge familiebilen som aldri er helt feil.

Men jeg vil ikke være fornuftig, men er måte på hvor mye dristoff bilen skal bruke! og vil selvfølgelig ha litt "premium" følelse og. Til under 160000,- Noen gode tips, ideer?

Mvh

Thomas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett