Benny,det jeg lurer på er hvorfor det er så liten interesse for motorsport i vårt kongerike. og kan ikke broom.no være med å hjelpe fram interessen?

spurt 2014-01-14 13:42:36 +0100

Benny,

Det jeg lurer på er hvorfor det er så liten interesse for motorsport i vårt kongerike. Og kan ikke broom.no være med å hjelpe fram interessen?

Noen har kanskje fått med seg at noe stort er på gang i Sør Amerika. Rally Dakar 2014.. Het siden jeg var ufattelig liten har jeg drømt om å kunne kjøre Dakar. I begynnelse gikk interessen kun i LASTEBIL! Jeg brydde meg fint lite om biler om motorsykler. Jeg stod foran TV'n hos min tante i Sverige og var totalt oppslukt i de svære maskinene som delvis hoppet over sanddyner. (Det er slik jeg husker det i alle fall) Ettervert kom interessen for all motorsport. Og når det gjelder Dakar, så er interessen utvidet til samtlige kjøretøy.

Her på broom.no kan vi lese om lesernes rånebiler og "se hva som var bortgjemt i en garasje i 100 år"

Men motorsport glemmer dere helt.

Benny, kan dere i fremtiden (gjerne f.o.m idag) skrive noen artikler om motorsport? Kanskje vil interessen øke, kanskje en dag vil TV skjermene vise mer ørkenrally og F1, - Og dermed mindre fotball.. Vi kan jo håpe i alle fall..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett