Som eier av en bil bmw 530 f11 venter jeg på at det snart skal komme biler på markedet som kan leve opp til det å være en bil. er sånn passe lei av at

spurt 2014-01-13 12:42:47 +0100

Som eier av en BIL BMW 530 F11 venter jeg på at det snart skal komme biler på markedet som kan leve opp til det å være en BIL. Er sånn passe lei av at biler ikke skal ha motor, og at det importører kun tar inn biler med diesel, eller kanskje en trøtt bensinversjon.

At Broom er lit preget av norske bilimportører må man kanskje forvente, men dere kunne med fordel fortelle sirumpa importører at det faktisk finnes bilkunder som fortsatt setter pris på bil med motor og ny teknologi. Og da snakker jeg ikke om EL biler. Vet dette ikke er politisk riktig, men det gir jeg litt Beng i.

Et ting som jeg har hørt lite om hva EL biler forventes å ha av andrehåndsverdi. Batterier er jo tross alt en slitedel. Disse batteripakkene kan faktisk bli en vel så stor miljøbelastning som en ordinær bil. Men dette nevnes ikke med et ord. Mon tro hva grunnen til det er ???

Glenn@GlennAndersen.net

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett