0

Jeg kikker nå på brukte bmw 3 e46 og ser at prisene varierer utrolig mye...til og med biler med lik motor og samme årstall/km har veldig forskjellige

spurt 2009-10-19 12:36:48 +0100

Hei!Jeg kikker nå på brukte BMW 3 E46 og ser at prisene varierer utrolig mye...Til og med biler med lik motor og samme årstall/km har veldig forskjellige priser! Men spørsmålet mitt er: Blir prisene påvirket av at vinteren og snøen nærmer seg? Siden firehjulstrekere blir mer påpulære og går opp i pris, må vel biler med bakhjulstrekk bli mindre attraktive nå? Alle vet jo at selv med elektroniske anti ditt og datt systemer blir fremkommelighet verre med bakhjulstrekk...Kan jeg da håpe på prisreduksjon på bruktmarkedet i januar f.eks?På forhånd takk

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-19 14:18:39 +0100

Heisann! Ja ? på noen biler varierer prisene VELDIG mye for ?lik? bil. Dette gjelder særlig BMW og Audi, men også litt på Mercedes. Jeg tror ikke prisene blir lavere på biler mede tohjulstrekk selv om vinteren med dertil hørende snø nærmer seg. Biler med bakhjulstrekk har som du er inne på noen helt klare fysiske begrensninger som ikke elektronikk kan avhjelpe 100%.

Det som derimot skjer er at prisene på biler med firehjulstrekk blir mer lettsolgte og dermed stiger prisene noe på disse. Et godt eksempel på det er litte nyere Toyota RAV4 med dieselmotor og lav km. stand. Disse formelig rives unna nå!

Er du ute etter et godt kjøp, så bør du gå for en cabriolet nå. De er alt annet en lettsogte i disse tider.

Når det gjelder BMW 3-serie så tror jeg heller ikke det noe å spare på å vente til januar.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2009-10-19 12:36:48 +0100

Sett: 110 ganger

Sist oppdatert: Oct 19 '09