0

Jeg har fått eget taxiløyve og er blitt taxieier, men jeg har litt problemer med valg av bil.sentralen jeg har fått løyve i fokuserer på miljø, så ene

spurt 2011-07-02 20:37:29 +0100

Hei Benny. Jeg har fått eget taxiløyve og er blitt taxieier, men jeg har litt problemer med valg av bil. Sentralen jeg har fått løyve i fokuserer på miljø, så ene kravet er CO2 under 120. Jeg har sett mye på markedet og det er mye man får, men så tenkte jeg å kjøpe en eldre bruktbil, så benny vet du om noen gamle biler som har co2 under 120 og automatkasse. I søken på dette fant jeg en bil, en audi a2 1,2tdi automat med utslipp på 86gco2, men på nettet finnes det kun to automat versjoner, ene er perfekt men solgt, den andre kjørt for mye.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-02 22:44:33 +0100

Nå må du ha litt yrkesstolthet da; du byr da vel ikke passasjerer på tur OG tar betalt med vanlig takst for å frakte dem i en åletrang A2?? Jeezez...

Og at en drosjesentral skal sette en CO2-utslippsgrense er jo litt håpløst; med all den tomgangskjøringen som drosjer står for, blir jo det totale CO2-utslippet pr. km langt høyere enn euro-normen tilsier, siden den måles over en viss kjørt distanse.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-07-03 00:32:38 +0100

Mercedes Vaneo eller B-klasse har greit med plass (eventuelt A-klasse Lang) og finnes kanskje med lavt CO2-nivå også?

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-07-03 05:19:39 +0100

HeHe Du har et poeng der, audi a2 blir for liten,LOL. Men når det gjelder co2grensa jeg snakka om, så er det fakta, jeg har fått eget taxiløyve, men bilen jeg kan bruke der må ha co2utslipp under 120, ellers så får jeg ikke bruke bilen. Når det gjelder valg av bil, må jeg si hvordan jeg kunne tenke på a2, jeg så faktisk en live idag og tenkte hva faen tenkte jeg på. Men billig, ny bil blir det uansett om den må være litt liten, men den skal være såpass stor at jeg får inn 5passasjer og bagasje, så har jo tenkt på det. Hvorfor billig bil? jeg har vært i næringa i snart 10år, og kjenner yrket godt og det går nedover i næringen, og i fremtiden vil det bli helt vanlig med små billigbiler, ta en tur til oslo sentrum og se hvor mange toyota priuser det har kommet i taxi næringen, vurderer faktisk en selv nå. Dette er gamle eiere som kjørte rundt med digre og dyre mercedeser til over halv mill som taxi, som nå kjører prius.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger