0

skal kjøpe en 3-4 år gammel suv/4wd. vurderer bmw x5,xc 90,lexus 400h,touareg,eller cayenne..hva bør jeg velge?

spurt 2011-06-21 20:47:32 +0200

Hei:) Skal kjøpe en 3-4 år gammel Suv/4WD. Vurderer Bmw x5,xc 90,lexus 400h,touareg,eller cayenne..Hva bør jeg velge? Det som er viktig er sikkerhet,komfort,sportslighet,driftssikkerhet og mye utstyr.. Når kom X5 med nytt karosseri og ble fellfri? skal legge i 300-500 tusen.. På forhånd takk!:) mvh Jon Anders

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-21 21:59:33 +0200

Hei! Jeg følte jeg kunne svaret her, Porsche Cayenne sier jo seg selv i grunn. Porsche er grei kjørekomfort, sikkerheten vil jeg gå ut ifra er perfekt og sportsligheten er også veldig bra til familiebil og være. Men jeg vil gjerne også få legge til Audi Q7 på listen din for de er veldig gode biler de også. Har vært på langtur i Q7 og det var en drøm og kjøre i. Masser av utstyr, sportsligheten du sikter etter vet jeg ikke, men den er sportslig nok med tanke på at det er norske veier man skal kjøre på.. Hvis du kjører litt over fartsgrensa er jo dette ditt valg men begge bilene har jo knallgode motorer.

Her er et eksempel på Audi Q7.

http://www.finn.no/finn/car/used/obje...

Kan også gi deg et eksempel på en Porsche Cayenne.

http://www.finn.no/finn/car/used/obje...

Ut ifra størelsesmessig vil jeg si Q7 er hakket større. Denne kommer jo også med mer utstyr om jeg husker riktig. Og hvis du kjøper en Cayenne til 500.000 kr så er det begrenset for hvor mye utstyr du får med da teknologien kommer hvert år! Kjøper du en Q7 kan du havne oppe i 2007-2008 Modeller med masser av utstyr om du bare leter lenge nok. Når det gjelder BMW X5 som jeg ser du er interessert i så har jeg ikke noe negativt og si om den heller.

Så hadde jeg vært deg hadde jeg sikta meg inn på Audi Q7 eller BMW X5. Touareg / Tiguan blir for små hvis du også skal ha endel plass.

Q7 har også en fin mekanikk som er på endel av de. Det at du slipper og lukke den selv til og med. Dette er jo greit da når du først gir 500.000 for en bil ? GPS og TV i bilen er også der hvis du skulle blitt jagd vekk fra tv'en når det er fotball kamp på!

Håper du fikk svar på endel av det du lurte på, og beklager for og fylle på med enda flere alternativer men Q7 er virkelig en fin bil og kjøre. Håper du finner den rette bilen til deg Jon Anders.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-06-21 23:02:22 +0200

Ny X5 kom i 2006... Skal du ha mest mulig feilfri bil her er Lexus suverent best, alle de øvrige har i varierende grad typiske SUV-feil med elektronikk, forstilling, styring og firehjulstrekk/viskosekobling (særlig XC90). Er en del forskjell i baggasjeplass, og der er Lexus og Touareg blant de mindre. Ikke veldig stor forskjell i komfort og sikkerhet bortsett fra X5 som mange mener har bedre kjøreegenskaper som landeveisbil (er mer som en vanlig bil) og har fremkommelighet som en Range Rover (som de har lånt en del fra fordi BMW eier Range Rover). Touareg, Q7 og Cayenne har en god del til felles siden Audi, VW og Porsche har samme eiere og har samarbeidet om plattformen alle disse bygger på, forøvrig...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar