0

Har en skoda oktavia 4x4 1,9 tdi 2007 mod å jeg lurer på om hvordan jeg vet at termostaten i bilen er ødelagt...kjørte ei strekning på ca 4 mil i går

spurt 2011-01-26 14:43:36 +0100

hei har en Skoda oktavia 4x4 1,9 tdi 2007 mod å jeg lurer på om hvordan jeg vet at termostaten i bilen er ødelagt...kjørte ei strekning på ca 4 mil i går uten at termostat nåla rikket seg, har fortsatt litt varme i bilen men ikke helt d store virker som klimaanlegg lever sitt eget liv..jeg må kjøre veldig mange oppoverbakker for å komme hjem den siste mila, å når jeg da kommer hjem så går termostat nåla opp til normal når jeg da setter fra meg bilen før jeg slår av tenninga. I det siste har også bilen begynt å rykke speielt i oppover bakke ved minusgrader. akkurat som noen tråkker på bremsen å så slipper opp, eller at den ikke får disel. hva er dette? kan diselfilter fryse? ser også på panseret på bilen hvis det ligger litt snø/is å jeg kjøre på jobb ca 5 mil, når jeg kommer frem er det kun der motor blokka sitter at snøen har tinet, er dette normalt?. hilsen kvinnfolk uten peiling på bil.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-26 14:56:24 +0100

Ta bussen !

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-01-26 15:05:33 +0100

skulle gjort det om det gikk buss....bor på landet, men takk for svar, selv om svaret ditt er akkurat som de fleste andre menn når man er så ærlig å spør om noe man ikke har peiling på...... ,.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-01-26 22:24:26 +0100

Ville nok sjekket med verkstedet, hvis den ikke er som før. Skjønner jeg deg rett, er det instrumentet i bilen som ikke går opp på normalt nivå før du stopper. Tyder vel mest på en feil med tempføler eller elektrisk i forbindelse med det. At snøen bare tiner der blokka er, er nok fordi en 1.9TDi utvikler lite varme og har godt isolert panser, så det kan være normalt. Broren min måtte montere tilleggsvarmer(dieselvarmer) i en tilsvarende Golf, for å få nok varme i bilen. Har du fått vann i dieselfilteret, kan det fryse. Har bilen hatt sommerdiesel på når vinteren kom, vil dieselfilteret kunne tette seg med voks. Men da blir den ofte slapp på høyt turtall/full gass.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger