0

eller andre:-)jeg lurte på om noen der ute kan komme med forslag til hva slags bil min far burde bytte til!?

spurt 2010-11-20 15:40:11 +0200

Hei Benny, eller andre:-)

Jeg lurte på om noen der ute kan komme med forslag til hva slags bil min far burde bytte til!?!?!?!?????

Bilen han i dag har er en Toyota Hi-Class 1993 modell. Denne er han godt fornøyd med, men jeg mener han trenger en noe sikrere bil (LES: med panser!!!), og er derfor usikker på HVA jeg skal se etter. Han ELSKER plassen, er veldig glad i driftsikkerheten til toyota, og vil kun ha manuelt gir, men trenger som sagt en bil MED PANSER!!! Han liker IKKE Caravelle, så det er utelukket... Når det gjelder drift på alle fire, er ikke det noen ulempe, men heller ikke noe "must", så slik jeg ser det burde det jo være flust av muligheter her!:-) Når det gjelder pris, så burde den ikke overstige 60.000,- da budsjettet ikke er av de største!:-( MEN håper uansett at noen der ute sitter med gode erfaringer og tips som de er villige til å dele med en sønn som er for glad i faren sin til at skal måtte kjøre rundt i en så utrygg bil som en Hi-Class fra 1993... Håper på tips så snart som mulig, og fra så mange som mulig, slik at et bilbytte kan skje raskt!:-) Mvh. Børre:-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-02 13:35:51 +0200

pappa er stor gutt og burde få bestemme sjøl!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-06-02 21:08:23 +0200

Hei Børre, Hva med en Opel zafira ? Disse er bra med plass i, og mange seter i når det trengs. Setene bakerst \"bretter\" du jo bare ned i gulvet så er det kun streker igjen som sier at her er det seter. Vet ikke om faren din helst ville ha \"kassebil\" eller bare en greit stor stasjonsvogn men jeg kom ihvertfall med denne. Den ser jo ikke så gæren ut heller. Og til denne prisen er de jo en bra deal tror nå jeg.

Her er link til en fin opel zafira til rundt 60.000 : http://www.finn.no/finn/car/used/obje...

Jeg Anbefaler også en Toyota Avensis stasjonsvogn, de er helt greie biler og 1.8l bensin går så det holder! God bil for sjåfør og passasjerer. Bagasjerommet er ganske stort også så her har du en fin avensis.

http://www.finn.no/finn/car/used/obje...

Så hvis faren din ikke skulle like noen av de nevt over, kan han jo alltids prøve en hyundai h-1, det er kassebil med stor plass og med \"panser\" som du ville ha men ikke et for stort et :P Denne bilen er jo da nyere versjonen av hyundai h-100 som var en veldig grei og romslig bil. Med samme løsningen som hyundaien som det vi hadde (3+3 seter) eller da en 2+3 seters vil det blir ekstremt bra med plass helt bakerst, Kjørekomforten kan jeg ikke si noe om med disse bilene da jeg ikke har kjørt den selv. Til denne fant jeg kun en med 9 seter som var nærmest 6 seter, men her ser du også at det er mektig med plass bakerst, skulle han da være interesert i og ha den kun i varebil er det MYE mer og velge mellom.

http://www.finn.no/finn/car/used/obje...

Eller så har du jo Mercedes-benz vito, den er jo også ganske romslig men som sagt så vet jeg ikke om han er ute etter varebil eller ei, så her er link til en annen 9 seter. http://www.finn.no/finn/car/used/obje.... Kan dessverre ikke anbefale Mercedes da jeg ikke har noe erfaring med den, men utifra det jeg vet om mercedes fra før av er de ganske så pålitelige biler.

Jeg anbefaler da helst Opel zafira eller Toyota avensis da de er bilene jeg har best erfaring med, Håper dette hjelper deg en del på biljakten din og at faren din blir fornøyd med bilene du viser han.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger