0

Er på utkikk etter bruktbil, og vil ha en bil hvor bekymringen om at noe skal gå galt er mest mulig fraværende. har i den forbindelse sett meg ut suba

spurt 2010-11-15 12:33:02 +0200

Hei Benny!

Er på utkikk etter bruktbil, og vil ha en bil hvor bekymringen om at noe skal gå galt er mest mulig fraværende. Har i den forbindelse sett meg ut Subaru Legacy, stv, primært 2006 mod men muligens 2007 mod. Problemet er noe varierende priser kombinert med manglende eller forvirrende modellbetegnelser, som gjør det svært vanskelig å sammenligne de forskjellige bilene. I all hovedsak er jeg ikke noen stor fan av automatgir, men vil gjerne ha gode (sports)seter, gjerne i skinn eller delskinn. Navigasjon trenger jeg strengt tatt ikke, mens soltak hadde vært fint. Finnes denne kombinasjonen, eller må man gå for enten full pakke eller ingenting? Hvilken betydning har VDC for disse bilene? Har inntrykk av at disse bilene holder seg (for) godt i pris, men nå har det jo kommet en ny utgave av Legacy, kan man forvente et prisfall over jul?Angående pris, så er jeg forundret over at disse bilene ligger på omtrent samme nivå som BMW 320d!

Hvilke fallgruver finnes det ved Legacy? Hvor mye skal jeg vektlegge kilometerstand? Og til slutt; ser du for deg en annen bil som kan passe for en ung mann med stor hund og mye utstyr å drasse på til under 250.000 kroner som i størst mulig grad er problemfri?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-15 13:18:03 +0200

Dette er helt nydlige biler. Gode å kjøre, sprek nok motor 2-liter 165 hk, og super framkommelighet!

Jeg kjøpe en slik bil selv - ny i 2006, og kan bekrefte at også disse taper seg i verdi....

I 2006 her du egentlig to utgaver en med og en uten utstyr.

Skal du ha soltak og skinn må du ha en ZK og da får du navi enten du vil eller ei... (anbefaler denne)

i 2007 fikk bilene en liten facelift og andre modell betegnelser - som du sier en smule uoversiktelig - så her har jeg ikke helt kontroll...

Lite feil og tull med disse. Det kan bli litt kast i bremseskivene og det er eneste jeg kjenner til.

Uansett, nydlige og gode biler - så kjøp anbefales varmt!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar