0

Vi skal kjøpe en ny bil, men er usikker på hvilken! kanskje du kunne ha hjulpet oss litt. vi er mye på fjellet og trenger en god bil til lange bilture

spurt 2010-10-29 14:48:57 +0100

Hei! Vi skal kjøpe en ny bil, men er usikker på hvilken! kanskje du kunne ha hjulpet oss litt. Vi er mye på fjellet og trenger en god bil til lange bilturer på vinteren ( 3 timer) med god plass til bagasje passasjerer. Familie på 5. Firehjulstrekker. Høy bakkeklaring er en fordel. Pris mellom 250.000- 300.000. helst automatgir. Merker som vi liker; honda, volvo, audi, volkswagen,bmw,nissan, peugeot. Trenger ikke å være ny bil! Evt hvilken årsmodell ville du sett etter? fra 2007? Takk på forhånd!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-29 23:26:21 +0100

Dette blir et mer eller mindre subjektivt svar, men jeg vil gi mine kommentarer og tips til aktuelle modeller av de merkene du nevner pluss noen andre:

Honda CRV: God kvalitet, ikke veldig stort bagasjerom. Pass på å få 2007-modell. Finnes kun i bensin hvis du vil ha automatgir.

Volvo XC70: Meget god komfort, gode seter og stort bagasjerom. Har hatt en del feil, men mange eiere jeg kjenner er strålende fornøyde. Litt gammel til den prisen, må nok ned til 2005-modell for å finne bil til den prisen.

Volvo XC90: Alt stemmer bortsett fra veldig mye feil, spesielt de første årsmodellene (som er billige nok for å tilfredsstille deres budsjett)

Audi A6 Allroad: Samme som XC90. Veldig komfortabel og behagelig bil men mange og dyre feil. Styr uansett unna biler med 2,5TDI.

Volkswagen Sharan 4WD: Meget romslig familiebil. Har 8 års egen erfaring med denne. Kjempepopulær blant barna. Var mange feil på disse i de første, men til den prisen får dere en 2005-modell der mange feil er plukket vekk (modellen kom jo allerede i 1996). Styr unna automat og bensin, velg 1,9TDI med god servicehistorikk!

BMW X5: Må helt ned til 2001-modell for å få prisen lav nok. Begynner da å bli gammel. En god del feil på disse, kan bli et dyrt bilhold. Relativt lite bagasjerom. Ellers en meget komfortabel bil.

Nissan X-trail: Mye likt som Honda CRV, men ikke like anerkjent kvalitet. Medium stort bagasjerom. Kjedelig men fornuftig.

Peugeot har ingen modeller med 4WD til den prisen.

Ellers vil jeg nevne følgende andre gode kandidater: Hyundai Santa Fe: Kom med nytt karosseri i 2006. Sats på dette. Kjedelig, men god kvalitet. Diesel og automat - sikker vinner! Subaru Forester: God kvalitet og kjøreegenskaper. Mye hardplast. Får faktisk 2007-modell (faceliftet versjon) til den prisen. Mitsubishi Outlander: Finner du en av det nye karosseriet som kom i 2007 så er den mest aktuell. God kvalitet. Medium bagasjerom. Mye hardplast. Populær bil som trolig holder seg bra i pris. Jeep Patriot: Kjenner ikke disse godt, men du får en tre år gammel bil (uten automat)

Det er mange å velge i. Dette ble en relativt omfattende gjennomgang, men håper du kanskje kan snappe opp noen tips av en bilinteressert lekmann. Bilvalg er en kamp mellom fornuft og følelser. Finn ut hvor på den skalaen du opererer før du velger bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger