0

Jeg eier en vw touran varebil som jeg kjøpte brukt for to år siden. da hadde den vært brukt at en hobby hundeoppdrettter så det lukta ikke akkurat god

spurt 2010-09-17 14:27:19 +0100

Jeg eier en VW Touran varebil som jeg kjøpte brukt for to år siden. Da hadde den vært brukt at en hobby hundeoppdrettter så det lukta ikke akkurat godt kan du si! Men skikkelig rens og mye lufting har gjort susen og jeg fikk den ganske billig. Men til saken: Jeg har lest her på broom om hvordan mange har flytta på skilleveggen og risikerer svimlende krav hvis de blir stoppet. Jeg synes plassen i min bil er overraskende god foran og derfor har jeg begynt å frykte at det kan være noe muffens her. Hva skjer hvis jeg blir stoppet og det er noe galt? Selv om det ikke er jeg som har gjort noe galt? Hva råder du meg til å gjøre i denne situasjonen? Kjenner jeg ikke liker følelsen av at noe kanskje ikke er i orden.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-17 14:43:39 +0100

Hei du! Skjønner godt at det der ikke kan være noen hyggelig følelse. Det er nok du som bileier som er ansvarlig hvis du skulle bli stoppet i kontroll, da nytter det fint lite å skylde på tidligere eier.

Jeg ville startet med å kontrollmåle dette selv. Bak skilleveggen din skal det være plass til en kasse (upopulært kalt statskassa) som skal være 140 cm lang, 90 cm dyp og 105 centimeter høy. Er varerommet ditt kortere enn 140 cm? Da tyder det på at noen har skrudd på veggen.

Vil også anbefale at du tar turen til en trafikkstasjon hvis du fortsatt er usikker. Jeg vet ikke hvordan de vil behandle en slik sak, men hvis du spiller med åpne kort og forklarer at dette ikke er noe du eventuelt har gjort, håper jeg de vil se positivt på det.

Personlig ville jeg absolutt ikke tatt sjansen på å kjøre rundt hvis jeg var usikker på dette. Konsekvensene kan som kjent bli store og veldig kostbare. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-09-17 14:32:52 +0100

Hallo! Skjønner godt hva du menert. Men blir du stoppet med ulovlig flyttet skillevegg så er nok dette ditt ansvar uansett...

Stikk innom en forhandler og se på / prøvesitt en maken bil. Det er nok det enkleste. Viser det seg at din vegg er flyttet vil jeg råde deg til å få den på riktig plass igjen.! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger