0

Jeg skjønner at dere som lever av å skrive om biler må unngå å oppfordre til ulovligheter, og jeg antar at det er derfor det nesten alltid gjøres oppm

spurt 2010-03-10 18:09:02 +0100

Hei Benny,Jeg skjønner at dere som lever av å skrive om biler må unngå å oppfordre til ulovligheter, og jeg antar at det er derfor det nesten alltid gjøres oppmerksom på at trimming medfører plikt til å betale avgift. Imidlertid synes jeg det virker vanskelig å få til i praksis. Jeg har opplevd å bli anbefalt å velge en svakere modell "og heller tune den for noen tusenlapper" av en merkeforhandler (nybil). Vedkommende så bare rart på meg da jeg spurte om butikken var behjelpelig med å få innbetalt avgifter ol. Er det i det hele tatt noen som betaler disse avgiftene? Er tollvesenet og forsikringsselskaper forberedt på denne typen henvendelser? Er det i det hele tatt praktisk mulig å foreta lovlig trimming? Erik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-22 18:23:08 +0100

kan ikke forestille meg at noen bryr seg vis det ikke er oppsiktsvekkende høy effekt på bilen din. oppgradere bremser og hjuloppheng mens du trimmer ;)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-08-23 12:23:35 +0100

Før endringen utføres: Du bør avklare med Statens vegvesen i hvilken grad økning av effekt vil bli godkjent før endringene utføres. Du må videre søke om tillatelse til endring hos din nærmeste tollregion. Deretter skal det betales en tilleggsavgift.

Etter tillatelse og betaling av tilleggsavgift: Endringen må godkjennes av Statens vegvesen ved regionvegkontoret.

Tilbydere av slik effektøkning bør informere sine kunder om plikten til å melde fra til avgifts- og vegmyndighetene. De bør videre informere kundene om at effektøkning kan medføre tilleggsavgift.

http://toll.no/templates_TAD/Circular...

Skjemaet heter \"statusendring av kjøretøy, og ligger her: http://toll.no/templates_TAD/SchemaLi...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar