0

Jeg driver og skal få bilen min eu godkjent og skilta igjen. hadde noen feil og mangler som jeg har fått ordnings på.. bortsett fra noe jeg trodde var

spurt 2010-02-27 15:14:35 +0100

Hei!Jeg driver og skal få bilen min EU godkjent og skilta igjen. Hadde noen feil og mangler som jeg har fått ordnings på.. bortsett fra noe jeg trodde var en liten fille-feil som viser seg å vere en 2’’er feil, nemmlig selvparkeringen til vindusviskeren!Viskeren fungerer fint, bare at den går ikke ned igjen når jeg skrur den av.. Så det jeg lurer på er hvordan i heite hel-eh ja.. kan dette vere en 2’’er feil!?Dette er det eneste som gjenstår for at jeg skal få skilta bilen igjen, og jeg finner ikke ut hva som gjør dette.. har skifta viskermotor og relé og herja på.. er det virkelig så ille at viskeren stopper der jeg skrur den av, når den faktisk gjør det en visker skal, nemlig visker?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-15 12:32:38 +0100

Heisann!

Ja, dette er desverre 2-er feil. Har faktisk vært borti at dette kan sitte i bryteren. Det er vel det eneste du ikke har byttet....

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-04-12 12:21:28 +0100

Norge har mange spesielle regler, men ang. viskeren så kan det hende at du får 2er feil pga at viskeren parkerer i det såkalte synsfeltet. En ting som kanskje hjelper er å løsne visker armen på stjerna og flytte armen på plass, så skru fast igjen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar