0

Vi venter vårt 3 barn senere i år og selv om det er god plass i vår saab 9-5, 20t vector estate (2003 modell) så klarer jeg ikke å få inn 3 sikre barn

spurt 2010-02-22 10:28:49 +0200

Hei Benny!Vi venter vårt 3 barn senere i år og selv om det er god plass i vår Saab 9-5, 20t Vector Estate (2003 modell) så klarer jeg ikke å få inn 3 sikre barneseter på en fornuftig måte. Derfor må jeg bytte bil og en 7 seter er nærliggende. Jeg kan ikke gi all verdens for en ny bil og tenker meg omtrent 250 - 300`. Spørsmålene mine er da som følger:1. Hvilken 7 seter vil du anbefale å kikke på (merke - type - årsmodell m.m)2. Selge eksisterende bil privat eller innbytte?(Bilen jeg har står foran 110000 km service. Jeg antar at jeg bør ta denne servicen, samt ordne med andre feil (bremsekraftforsterker som suger litt luft) før jeg prøver å selge )Ville satt stor pris på svar fra deg.MvhEmil R.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-22 14:12:56 +0200

Hei Emil. Denne utfordringen har jeg hørt om før! :) Det er ikke mange biler som strengt tatt fungerer når du skal inn med tre skikkelig barneseter. Her er mine forslag:

Ford S-Max: Dette er Broom-favoritten i denne klassen. En stor og rommelig bil som i tillegg er morsom å kjøre. For rundt 270 000 kroner har du mye å velge mellom. De fleste har sju seter (anbefales, femseters S-Max er tungsolgt) og har 1,8-liters diesel. Ikke racerbil, men det duger.

Toyota Verso: Ikke like mye plass som i S-Max, men forbausende diger inni i forhold til størrelsen. Fin og supersmart bil som det er veldig lite tull med. Men unger sitter litt lavt, derfor bør du teste den med ungene i før du eventuelt kjøper.

VW Touran: Denne har vært med noen år og det er mye å velge mellom. Jeg anbefaler 2,0 TID, eventuelt den eldre 1,9-literen og gjerne i Highline. Da både er - og føles den - litt mer eksklusiv enn basis-utgavene. Alder er ikke så viktig, finn en bil med kurant kilometerstand og som bærer preg av fin bruk.

Dette er bare tre eksempler - det finnes mange flere. Og hvis du ikke trenger diger sjuseter, bør du også kikke litt på Mercedes E-klasse. Det er en av få stasjonsvogner som faktisk rommer tre barneseter side-om-side.

Selge privat eller innbytte? Jeg ville forsøkt å selge privat først, er redd du ikke vil få veldig bra pris på denne i innytte nå. Når du ikke kommer med innbyttebil er det gjerne også lettere å prute litt ekstra på prisen. Det er absolutt smart å gjøre bilen "ferdig" før du skal selge. Klarer du å finne en av kandidatene over som bruktbil hos en Saab-forhandler, kan nok det være veldig smart. Lykke til med valget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar