0

Benny. vi er på jakt etter førstebil som må ha god plass da familien nå består at tre unger og hund. jeg har etter hvert landet på chrysler voyager,

spurt 2010-02-17 13:24:49 +0100

Hallo Benny. Vi er på jakt etter førstebil som må ha god plass da familien nå består at tre unger og hund. Jeg har etter hvert landet på Chrysler Voyager, vet at det ikke er verdens beste bil men den passer vårt behov og jeg må "innrømme" at jeg liker den. Det er ganske mange til salg og jeg har nå funnet en 99-modell som bare har hatt to eiere og som bare har gått 125 000 kiilometer. Denne er en varebil men selger sier han kan skaffe meg bakseter for 4000 kroner, dessuten at det ikke vil koste meg noe å få inn disse setene og registrere den om til personbil. Stemmer dette og er dette noe du vil anbefale meg å gjøre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-17 13:43:38 +0100

Hei du. Skjønner godt at du kan like Voyager, den har sine styrker den også selv om ganske riktig ikke er verdens beste bil. Håper det er et bra eksemplar du har funnet.

Å gjøre om varebil til personbil kan i enkelte tilfeller være veldig smart. Varebilene ligger gjerne under personbilene i pris og etter ti år må du ikke lenger betale noen avgift for dette.

Det du må gjøre er å vise bilen og få nytt vognkort. Husker ikke eksakt prisen for dette, men det er ikke snakk om mange hundrelapper. Husk at du ikke bare må setene, du må selvfølgelig også ha sikkerhetsbelter og de må festes på forskriftsmessig måte. Hvis du har mulighet, ville jeg absolutt gått for sju seter i Voyageren, da vil du også få mer igjen for den den dagen du skal selge, kontra femseters-løsning. Lykke til med prosjektet!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger