0

Jeg kjører passat fra 1999. bilen står parkert utenfor blokk og vi har vært plaget med at ungdommer (regner i alle fall med at det er det det er snakk

spurt 2010-02-17 13:18:05 +0100

Hei Benny jeg kjører Passat fra 1999. Bilen står parkert utenfor blokk og vi har vært plaget med at ungdommer (regner i alle fall med at det er det det er snakk om) som har tappet bensin av bilene våre. Derfor har jeg aldri full tank, forsøker å holde meg litt rundt halv men nå har jeg hørt at det kan være dumt på vinteren og at man da helst skal ha helt full tank. Stemmer dette og hva er i så fall grunnen til dette? Jeg håper du har mulighet til å svare meg.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-17 13:37:24 +0100

Hei Ann Sissel. Det danner seg letter rim og kondens på innsiden av tanken hvis det er lite drivstoff på den. Og det er ingen hyggelig ting! Gjelder både bensin og diesel.

Tidligere var en skvett kondensfjerner på tanken mirakelkur mot dette, men det bør du ikke bruke på nyere biler da det kan ødelegge både dyser og innsprøytningssystem - for å nevne noe.

Derfor anbefaler jeg at du sørger for å ha mye bensin på tanken din, i alle fall i kalde perioder. Kanskje holder også tjuvraddene seg unna når det er kaldt nok? Håper det. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger