0

Benny et spørsmål angående fotoboks og rødt blink her: jeg ble "tatt" for snart en månte siden har har etterpå vært nervøs hver gang jeg har henta in

spurt 2010-02-12 13:27:48 +0200

Hallo Benny et spørsmål angående fotoboks og rødt blink her: Jeg ble "tatt" for snart en månte siden har har etterpå vært nervøs hver gang jeg har henta inn posten. Det gikk ikke styggfort, men jeg er redd det ligger an til saftig bot og et par prikker. Men en kollega på jobben sier at politiet har problemer på vinteren når det er snø på veien og at det kanskje er redningen for meg. Har du hørt noe om dette? Syns det er rart jeg ikke har hørt noe fra dem nå.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-12 13:35:11 +0200

Hei Jan Erik! Skjønner at det ikke er hyggelig å gå og vente på noe sånt, ja. Mulig jeg har gode nyheter til deg. I fjor kom det en dom i Høyesterett som sier at fotolinja skal synes på bildene og det skaper naturligvis problemer på vinterføre. Hvis fotolinja er dekket av is og/eller snø vil bildet i utgangspunktet ikke holde som bevismateriale.

Statistikk fra politiet viser at hele 86 739 fotobokasaker ble henlagt i fjor, på grunn "manglende bevis". Det blir ikke spesifisert hvor mye av dette som skyldes is/snø, men dette er nok en betydelig andel. I andre halvdel av 2009 var nemlig henlegninsprosenten helt oppe i 40 og det er grunn til å tro at det har en direkte sammenheng med kravet om at fotolinja skal være synlig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar