0

Har en 523i 96 mod , fungerte helt fint .parkerte og kjørte ikke bilen i 2 dager så skulle jeg starta den men den tjinna bare men ikke noe start også

spurt 2010-12-28 20:02:17 +0200

har en 523i 96 mod , fungerte helt fint .parkerte og kjørte ikke bilen i 2 dager så skulle jeg starta den men den tjinna bare men ikke noe start også prøvde jeg med startkabler og det funka ikke heller så prøvde jeg oksiderende greier i tanken altså bensintanken og fylte på bensin og prøvde å starte med kabler og det funka heller ikke

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-09 19:28:30 +0200

Siden du har manuell gir, kan du prøve å starte den på gir.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-01-04 21:32:55 +0200

hei, vet ikke om du hadde kjørt bilen varm før du satt bilen ifra deg? bmw har den svakhet at de ikke helt tåler å bli parkert med kald motor ( bare flyttet på eller kjørt veldig kort avstand) i følge bmw norge. eneste som funker er enten file til du får gnist eller å holde gassen nede helt til start. det tipset vi fikk ved vår henvendelse. lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-01-04 22:06:12 +0200

bmw liker som nevnt over ikke å bli startet for så å stoppe igjen før motor har fått varmen. Det du kan prøve er å skru ut pluggene og få de varmet f.eks i en kopp/spann med brennende rødsprit. sett så pluggene i så fort som mulig for så å starte. pluggene må ikke bli kald før du får startet!!!!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2010-12-28 20:02:17 +0200

Sett: 142 ganger

Sist oppdatert: Jan 04 '12