0

Er tilsetninger i drivstoffet (bensin eller diesel) eller i motor/gearoljensom skryter av mindre slitasje, penere gange, mindre drivstoff forbruk etc.

spurt 2010-10-15 15:03:57 +0200

Hei!

Er tilsetninger i drivstoffet (bensin eller diesel) eller i motor/gearoljensom skryter av mindre slitasje, penere gange, mindre drivstoff forbruk etc. å anbefale eller bør man være forsiktig med slike ting?

Ellers ser jeg at du stadig prater varmt om stasjonsvogner, men hvis man ikke må ha de ekstra dm3 i siktlinjen i bakspeilet så er jo sedan utgavene ofte penere (smaksak), mer sporty, mer kompakt som føles når man kjører. Mindre kupè å varme opp, mindre støy bak (selv om det er bedre på moderne stasjonsvogner enn på gamle) etc. etc. Har selv kjørt stasjonsvogner i mange år, men så snart vi ikke trengte stasjonsvogn p.g.a. barnevogn byttet vi til sedan. Det gjorde vi også nettopp da vi igjen byttet fordi vi føler at vi da får den beste bilen når det kommer til komfort og luksusfølelse. Stasjonsvogn blir litt lastebil i forhold. Men for all del, trenger man den lille (for det er faktisk ikke så stor forskjell) bagasjeplassen ekstra så selvfølgelig... Men sedan er utvilsomt den mest komfortable løsningen. Det var nå mitt hjertesukk i den forbindelse :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-22 20:46:47 +0200

Fift gear testet 5 bensin boostere,fra dyrt til billig,alle fikk bilen til å yte 2% mindre.Synes selv at Stv,er oftere penere,Volvo,Audi ,Ford mondeo.Støy og kj.egenskaper ca. likt siste 10 år.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2010-10-15 15:03:57 +0200

Sett: 122 ganger

Sist oppdatert: Nov 22 '10

Antall visninger