0

Hvilken bil er den mest miljøvennlige man kan kjøpe som familiebil ?

spurt 2009-12-15 21:31:11 +0200

Hvilken bil er den mest miljøvennlige man kan kjøpe som familiebil ? Jeg er opptatt av miljøet og vil tipse mor og far. Klem fra en 11 år gammel jente.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-19 13:16:09 +0200

Jeg er veldig, veldig gald for all hjelp jeg får til å svare på alle spørsmålene som strøømer inn til denne spalten hver eneste dag! Så TUSEN TAKK til alle gode hjelpere!

Men: Enkelte av spørsmålene har av og til litt \"tynne\" svar - slik som det over. Det er litt synd. Hvis man ikke har et godt svar - så kan det faktsik være en ide å la være å svare.

Så til spørsmålet ditt:

For det første så synes jeg at det er veldig fint og veldig viktig at du engasjerer deg i miljøet! Jeg håper også at dine miljøtips påviker bilvalget til familien din!

Bilbransjen har vært fenomenalt flinke til å tilpasse seg nye, sterngere miljøkrav og nye biler i dag har et mye lavere utslipp enn for bare 4-5 år siden.

Når det gjelder miljøvennlige biler så er har VW Golf bluemotion lavt drivstoffforbruk og lavt CO2-utslipp. Men fordi at den går på diesel så er det en svært farlig gass som heter NOX som er ganske høy. Det samme gjelder for Volvo V70 og V50.

Derfor så mener jeg at Hybridbiler som går på strøm / bensin er de aller mest miljøvennlige. Lavt drivstofforbruk, lavt CO2-utslipp og lavt NOX-utslipp er grunnen.

Sjekk ut biler som Toyota Prius, Toyota Auris Hybrid.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-01-19 12:27:24 +0200

sykkel

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar