0

Vi er en familie på fem som ganske snart blir seks og dermed trenger vi en sjuseter. det koster penger å ha unger, derfor har vi ikke så mye penger å

spurt 2009-11-11 13:37:37 +0100

Hei Benny. Vi er en familie på fem som ganske snart blir seks og dermed trenger vi en sjuseter. Det koster penger å ha unger, derfor har vi ikke så mye penger å bruke på bil. Vi kan strekke oss til maksimalt 100 000 kroner. Da er vi også avhengig av å finne en bil som ikke går mye i stykker og som da koster oss mye penger hver måned. Har sett litt på Renault Espace men skjønner at det kanskje ikke er det tryggeste å kjøpe. Har du noen råd og forslag til oss?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-11 13:44:32 +0100

Hei Hans Georg. Spennende utfordring og det er ganske mange som er i samme situasjon som dere. Her er det også mye å velge mellom. Espace og Chrysler Grand Voyager er det ganske mange av i markedet, men ingen av disse er akkurat kvalitetsbiler. I forhold til utgifter underveis, kan det nok være smart å se på noe japansk.

Du får en fin Mitsubishi Space Wagon til denne prisen. Toyota Picnic er en litt glemt bil i denne klassen, den får du med både seks og sju seter. Aprops glemt: Honda Stream er det ikke mange som husker, men her får du fin til til din pris. Du kan også få en Toyota Previa, men da blir den gammel.

Ellers: Masse å velge mellom på Opel Zafira. Da får du ikke veldig mye plass bortsett til ungene. Det gjelder også Peugeot 307 SW. Jeg har også sett den svært spesielle Fiat Multipla til under 100 000 kroner - da får dere en bil ikke mange andre har her hjemme. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger