0

jeg mener å ha lest et sted (kanskje her på broom?

spurt 2009-11-09 13:30:39 +0100

Hei Benny. Jeg mener å ha lest et sted (kanskje her på broom?) at mange biler skal gå ned i pris til neste år. Stemmer det og finnes det i så fall noen oversikt på dette? Jeg går med planer om å kjøpe ny bil men har ikke bråhast og jeg jo helst gjøre et best mulig kjøp. Var det ikke noe med at avgiftene skulle gå ned fra nyttår? Håper du kan svare meg.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-09 13:40:41 +0100

Hei Andersen. Det er helt riktig! Det nye statsbudsjettet inneholder endringer i bilavgiftene, som i hovedsak premierer biler med lavt CO2-utslipp.

Den store vinneren er Toyota Prius som går ned 7643 kroner i avgift - og også i pris ettersom importøren lar hele avgiftsrefusjonen komme kundene til gode. Andre biler som blir billigere er Mini Cooper D, VW Polo og Golf, Volvo C30 og Audi A3 - for å nevne noen.

Vi hadde en sak på dette her på broom.no da forslag til statsbudsjett ble lagt fram. Her kan du lese mer - linker her: http://www.tv2underholdning.no/broom/...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger