0

Trønder i eksil her. jeg har tenkt meg nordover i helga men begynner å kjenne meg litt dårlig. symptomene stemmer veldig med svineinfluensa og det er

spurt 2009-10-30 12:59:40 +0100

Hei Benny trønder i eksil her. Jeg har tenkt meg nordover i helga men begynner å kjenne meg litt dårlig. Symptomene stemmer veldig med svineinfluensa og det er flere på jobben som har det nå. Kan ikke risikere å bli stranden med bilen der oppe. Lurer derfor på om at jeg kan kjøre bil hvis jeg selv føler at det er forsvarlig, selv om jeg er syk. Skjønner jo at dette er litt uttafor det du vanligvis svarer på men satser på at du tar denne også på strak arm! På forhånd takk!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-30 13:51:08 +0100

Hei Bjørnar. Må innrømme at jeg vet litt mer om biler enn jeg gjør om medisin, så her er jeg på tynn grunn. Derfor har jeg spurt Trond Orlin, fastlege i Oslo og dessuten en hyggelig kar som kjører både motorsykkel og Subaru Outback. Her er hans svar:

  • Bare unngå grisekjøring, så går dette helt fint! Ut over det er det selvfølgelig som vanlig sjåførens ansvar å avgjøre om formen er god nok til å kjøre bil eller ikke. Det viktigste er uansett å bruke sunn fornuft. Holdt deg unna andre for å unngå å spre smitte. Eventuelt desinfiser ratt hvis du deler bil med andre og har hostet eller nyst på det. Og så er det selvfølgelig viktig å ta mest mulig med ro til du er frisk igjen!
rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger