0

Fattig student her! fjorårets vinterdekk er helt nedslitte og jeg må ha nye hjul på saaben min. men budsjettet tåler ikke akkurat 4-5000 kroner nå. ka

spurt 2009-10-26 13:16:48 +0100

Hei Benny fattig student her! Fjorårets vinterdekk er helt nedslitte og jeg må ha nye hjul på Saaben min. Men budsjettet tåler ikke akkurat 4-5000 kroner nå. Kan det være et godt alternativ å kjøpe dekk brukt? Hva må jeg i såfall se opp for? Vennlig hilsen Tor Arne.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-26 13:22:22 +0100

Hei fattige student! Skjønner at dette ikke er noen hyggelig utgift når du lever på studielån, men samtidig er det jo utrolig viktig å være godt skodd når du skal ut på de norske vinterveiene.

Ja, jeg ville heller kjøpt gode brukte dekk enn de aller billigste nydekkene. Men samtidig må du forsikre deg om at du kjøper dekk som er gode.

Gå for et av merkene som gjør det best i tester. Hvor slitte dekkene er, ser du jo kjapt. Men det er også et viktig poeng at de ikke er altfor gamle. Alle dekk har preget inn i seg produksjonsuke og år. F. eks 12/2005 - det betyr at de er produsert i uke 12 i 2005. Dekk er langt på vei ferskvare og etter mange vintre, blir de harde og mistet mye av egenskapene sine.

Hvis du gjør et lite nettsøk finner du mye til salgs. Husk også at det koster litt å få dem ferdig på felgene dine. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger