0

Jeg har med interesse lest saken deres på at gule biler er spesielt billig i bruktmarkedet. vi har tenkt å kjøpe nybil denne høsten og er dermed litt

spurt 2009-10-26 13:14:13 +0100

Hei Benny. Jeg har med interesse lest saken deres på at gule biler er spesielt billig i bruktmarkedet. Vi har tenkt å kjøpe nybil denne høsten og er dermed litt i stuss på hva slags farge vil skal velge. Fruen i huset vil gjerne ha en knallfarge, hun har blant annet sett en oransjefarge som hun har falt for mens jeg nok er mer av den konservative typen og vil heller ha sølv eller svart. Valget står forresten mellom Passat eller Mondeo. Hva tror du om fargevalget?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-26 13:28:08 +0100

Hei Anders H. Ja, farge er viktig med tanke på annenhåndsverdi! Sære og litt "smale" biler kommer ofte lettere unna med dette, men når du skal kjøpe enten Passat eller Mondeo er jeg redd det lureste er å spille veldig safe.

Må innrømme at jeg synes det er litt kjedelig å anbefale at du velger samme farge som "alle andre", men i forhold til det bilholdet vil koste deg, er det helt klart smart. Dermed blir det sort og sølv - eller kanskje koksgrått på veldig mange. Jeg synes forresten begge disse er stilige i hvitt og ganske mange kjøper Mondeo i knall rødt. Det kanskje det nærmeste du kommer en "trygg" knallfarge på denne.

Uansett: Når du først er så heldig at du kan kjøpe nybil, bør du jo også velge en farge som du selv har sans for og som er med på å understreke den gode følelsen av å ha nybil! Lykke til med valget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger