0

En smånervøs fredriksen her. det har seg nemlig sånn at jeg ble knipset i en fotoboks i går kveld. ingen forsøk på bortforklaringer her, jeg var uopp

spurt 2009-10-23 14:33:44 +0100

Hei Benny, en smånervøs Fredriksen her. Det har seg nemlig sånn at jeg ble knipset i en fotoboks i går kveld. Ingen forsøk på bortforklaringer her, jeg var uoppmerksom og passet ikke på speedometeren godt nok og plutselig blinket det skarpt og rødt.Saken er at jeg har pådratt meg seks prikker fra før (har veldig mye kjøring i jobb). Ingen av disse har vært for spesielt høy fart, men jeg har blitt tatt litt over fartsgrensen tre ganger og fått svi for deg). Nå frykter jeg at det kan ha blitt to prikker til på meg i går og spørsmålet mitt er hva som skjer da. Ryker lappen på åtte prikker? Håper du kan gi svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-23 14:37:34 +0100

Hei Fredriksen. Skulle ønske jeg kunne gitt deg et veldig hyggelig svar her, men dessverre. Åtte prikker betyr førerkortbeslag. Du mister da førerkortet for seks måneder. Nå trenger du jo ikke å ha fått prikker (eller kanskje bare en) i går kveld, men det kommer selvfølgelig an på hvor fort du har kjørt.

Jeg har hørt flere eksempler på folk som har åtte prikker, men ikke fått inndratt førerkortet. Så vidt jeg har skjønt skyldes det at politiet ikke har hatt helt orden i sysakene. Regelen er i alle fall at førerkortet ryker med en gang du har fått fått prikk nummer åtte. Hilsen Benny.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger