0

Vi bor i oslo og kjøpte nylig en nesten ny audi a4 med firehjulstrekk. denne har piggdekk og det er jeg sant og si ikke så happy for. det koster peng

spurt 2009-10-12 14:42:43 +0100

Hei Benny. Vi bor i Oslo og kjøpte nylig en nesten ny Audi A4 med firehjulstrekk. Denne har piggdekk og det er jeg sant og si ikke så happy for. Det koster penger i oblat og det bråker også veldig. Kan ikke tenke meg vi har bruk for dette i praksis. Så spørsmålet er: Kan jeg trekke piggene ut av piggdekkene og bruke dem som vanlige piggfrie dekk? Jeg har forøkt å nappe ut et par pigger sånn for moro skyld og med en riktig tang er ikke det noen vanskelig jobb. Takknemlig for svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-12 14:48:29 +0100

Hei Hans J. Å dra ut piggene av piggdekkene var et velkjent triks i "gamle dager". Mange forlenget på den måte levetiden og brukte dem som "sommerdekk".

Men - det anbefaler jeg på ingen måte! Piggdekk uten pigger er svært dårlige vinterdekk - og elendige som sommerdekk. Piggdekk har en mye hardere gummiblanding enn moderne, piggfrie vinterdekk. Det går ut over kjøreegenskapene og også sikkerheten.

Jeg vil anbefale at du fortsetter å bruke dem som piggdekk - eventuelt at du heller kjøper deg nye, piggfrie dekk. Skjønner at det ikke er noen hyggelig kostnad, men det bør du ta deg råd til når du først har en så fin bil! Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger