0

San benny. bor i sør-trøndelag og hit skal jeg fortelle deg at vintern er kommet! denne helga har jeg sett flere biler hvor eieren ikke har tatt seg b

spurt 2009-10-05 14:08:04 +0100

Heisan Benny. Bor i Sør-Trøndelag og hit skal jeg fortelle deg at vintern er kommet! Denne helga har jeg sett flere biler hvor eieren ikke har tatt seg bryet å skrape mer enn et lite kikkehull men ut på riksveien allikevel. Sånt irriterer meg kraftig. De må gjerne sette eget liv og helse i fare men det verste er jo at dette kan ende med forferdelse for andre. Jeg får lyst til og ringe og anmelde dem og lurer på hva slags straff disse kan få viss de blir tatt av politiet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-05 14:13:00 +0100

Hei Tom Inge. her er det snakk om straff, ja. Du kan miste lappen hvis du ikke skraper is av bilrutene. Regelen sier at det skal være fri sikt foran og til sidene. Du må slatså skrape is og også se til at det ikke er dugg på frontruta og sidevinduene.

Her kan politiet både gi muntlig advarsel og bot på 2000 kroner. "Kikkehull" kan fort bli regnet som graverende og da snakker vi anmeldelse og førerkortbeslag. Helt riktig, synes jeg. Ingen har det så travel at de ikke har tid til å skrape av rutene før de kjører avgårde!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger