0

Planlegger dere en skikkelig gjennomgang av stasjonsvogn er med 4x4?

spurt 2013-12-16 17:38:17 +0100

Hei Benny,

Planlegger dere en skikkelig gjennomgang av stasjonsvogn er med 4x4? Vi har kjøpt leilighet på fjellet og vi har bestemt oss for at neste bil skal være en 4x4. Har i dag en Superb 2012 modell, og selv om er strålende fornøyd med denne ønsker vi litt mer komfort, og firehjulstrekk. Så langt har jeg kommet til Alltrack, A4 Allroad og XC70.

Hvordan vurderer du disse tre modellene opp mot hverandre? Komfort, fremkommelighet og value for Money er viktig!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-12-22 12:58:38 +0100

Vil anbefale deg å prøve alle. Alltrack er nok hakket mer stillegående enn Superb og ellers god komfort. A4 blir jo litt trangere, samt fastere understell med fint støynivå. XC70 er nok klart den mest komfortable rett frem, lavt støynivå. Men XC70 er en helt annen bil å kjøre enn både Passat og Audi. Passat plasserer seg midt i mellom komfortmessig, A4 vil nok oppleves som morsomst å kjøre. XC70 krenger en del og er ikke å anbefale med dagens automatkasse i alle fall. Nye motorer har den heldigvis fått, men automatkassen ødelegger mye. Oppleves veldig treg. Tror du/dere raskt vil finne en favoritt om dere prøvekjører dem.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger