0

Å skifte bil er gøy, men det er også dyrt, iallefall når utvalget befinn blant det som kalles "premiumklasse", og då vil ein jo gjerne velge rett sam

spurt 2013-11-14 12:34:01 +0100

Hei Benny. Å skifte bil er gøy, men det er også dyrt, iallefall når utvalget befinn blant det som kalles "premiumklasse", og då vil ein jo gjerne velge rett samt slippe problem i etterkant. Bakgrunnen for mitt spørsmål er at BMW X3 var svært interessant for oss, men interessen ble redusert etter prøvekjøring. Dermed er BMW 5-serie med 4x4 et mulig valg, men så tok eg turen innom Audi, og der stod en ny A6 Allroad..... Dette er jo et kinderegg av en bil! Audi har tidligere ikkje vore vurdert grunna både bil og forhandlar sitt "frynsete" rykte. Likevel - alderen har gitt meg klokskap nok til ikkje å høyre så mykje på rykter. Svært mange har sterke oppfatningar utan heilt å ha dekning for påstandane dei set fram. Ofte er eigne valg skrytt opp i skyane og alt anna er berre drit, inntil ein skiftar meining (og bil). Då endrar argumentasjonen seg. Så til det konkrete spørsmålet: Finnast der holdepunkt eller seriøs statistikk som tilseier at eitt bilmerke har større- og fleire "problem" og evt. driftskostnader enn andre nybilar?

MVH: Svein-R

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-11-18 16:43:03 +0100

Alle bilmerker har sine problemer og mandagsbiler - i høyeste grad også Toyota som mange ser på som biler med lite feil. Det finnes mange tester fra flere land, den største av de alle er gjerne Dekra sin som omfatter 15 millioner tester. Resultatet kan leses i linken under - der Audi A4 var den suverene vinner. Når det gjelder rykter så er det svært få som skriker når noe fungerer - dog svært mange som skriker når noe ikke fungerer. Derav er det kun en promille av brukernes meninger vi hører, da stort sett kun fra de misfornøyde. Audi har hatt noen problemer, men ikke fler enn de fleste andre bilmerker der comfort og kjøreopplevelse er i høysetet. De fleste problemer kommer av alt for sjeldne intervaller på oljeskift, da spesialt på motor. Ellers er dysene på 2.0 TDI svake, men disse byttes hos Møller - uten kostnad. Derfor, kjøp deg en A6 Allroad :)

http://www.expressen.se/motor/bilarna...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger