0

San og tusen takk for eit genialt program. og ikkje minst geniale internett sider. dette har eg savna i mange år.men til saken.har i mange år kjørt ru

spurt 2009-06-09 15:00:56 +0100

Heisan og Tusen takk for eit genialt program. Og ikkje minst geniale internett sider. Dette har eg savna i mange år.Men til saken.Har i mange år kjørt rundt i ein subaru Legasy2.2 Gx som bare går og går. Men har no starta bli farlig rust på den. Må tilføye at bilen har runda 382000 og motoren går fortsatt som ei klokke. Genial bil.Det som er saken er jo at no når familien er blitt større så treng vi stasjonsvogn.Anbefaling til ei stasjonsvogn som passer til det meste, men likevel har eit akseptabelt forbruk, at den er driftsikker,4wd og at det er ein konevenlig bil:)?. Pris rundt 50- 100000. Må tilføye at eg kan skru ein del sjølv så trenger ikkje bli for ny bil.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-09 15:04:30 +0100

Har du Subaru du er fornøyd med ville jeg kanskje sett på ny Subaru. Utvalget blant store stasjonsvogner med firehjulstrekk i den prisklassen er heller tynt.

Dette var siste spørsmål jeg rakk i dag. Svarer på flere spørsmål i morgen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar