0

Jeg har i dag en vw passat 99mod 1,6l stv, som jeg skal bytte i en disel bil. har tenk til å legge i ca 170tusen i ny bilen. så jeg lurer på om du ka

spurt 2009-06-07 22:47:32 +0100

Hei Benny :)Jeg har i dag en Vw passat 99mod 1,6l stv, som jeg skal bytte i en disel bil. Har tenk til å legge i ca 170tusen i ny bilen. Så jeg lurer på om du kan hjelpe meg å gjøre valget litt enkelere med å si va du mener om di bilene, og va jeg skal se på når jeg skal handle en av disse.Di bilene har sett på er :Nyere Passat 3bg stv.Vw TouranOpel Vectra c stv. Toyota avensis stv. Hvilken av disse bilene vill du anbefale? tenker ta spesielt kjørekomfår og driftsikkerhet, sidden jeg kjører ca 35tusen i året.Eller har du noen andre merker å anbefale jeg kan se på?Takker for et supert program og hoper på et svar :))Mvh Jon O.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-08 14:49:00 +0100

Dette er litt omfattende å svare detaljert på. Anbefaler å bruke bruktbilbasen. Av de tror jeg at jeg hadde gått for Touran eller Avensis, sånn i utgangspunktet på grunn av magefølelse. Her blir det smak og behag som avgjør.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger