0

Skal kjøpe min første bil om ikke lenge. budsjettet er 100.000, og ønsker 5 dører, driftssikkerhet og forutsigbarhet.har lite peiling på bil, og motor

spurt 2009-06-07 02:14:21 +0100

Hei,Skal kjøpe min første bil om ikke lenge. Budsjettet er 100.000, og ønsker 5 dører, driftssikkerhet og forutsigbarhet.Har lite peiling på bil, og motorytelse og utseende er ikke prioritert i denne omgang.Hvilke biler bør man vurdere med mine forutsetninger?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-18 01:07:46 +0100

Bil til max 100.000 5 dører og grei kvalitet. Det er jo ikke så store krava det da. Her er det mye å ta av. Regner med rust også er en ting du ikke vil ha. Corolla o.l japse biler er greie på driftstsikkerhet, Men det stopper der. Komfort er elendig, design har ikke Toyota hørt om, ikke rustbeskyttelse heller. Alle skal jo ha Golf, A4, 3serie, 240, 740 og 940 o.l. Hva med å tenke litt utradisjonelt å gå for en Octavia. Dette er jo mye det samme som en Golf, men en del større, noe billigere og litt bedre på kvalitet. Eneste du skal holde deg unna på VAG er automat. Uansett om det er Skoda, Audi, VW eller Seat det står i grillen. Av Octavia ligger det 101 stk i din prisklase ute for salg på finn.no nå så her er det litt å velge i. Ville nok helst valgt Diesel og manuelt gir. Her kan du også få 4x4 som er fint å ha på vinteren. Med dine preferanser og diesel som anbefales får vi 19 aktuelle modeller(100hk+)

http://www.finn.no/finn/car/used/obje... Dette er luksus utgaven. Kjørt litt langt. Men behøver ikke å bety noe.

http://www.finn.no/finn/car/used/obje... Denne er også et bra eksemplar. Litt service trengs. Men selger tar på seg dette for under ditt budsjett.

http://www.finn.no/finn/car/used/obje...

Denne er også vært en titt. Disse selger absolutt best i stv utgave. De er som regel de beste kjøpene her og de mest utstyrte. Uten om turbo og rs modellene. Men de koster en del mere

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger