0

eg har en golf 5 05mod som eg skal selge, men eg får ikke solgt biln. ka eg skall jør?

spurt 2009-05-24 16:52:01 +0100

heisann. eg har en Golf 5 05mod som eg skal selge, men eg får ikke solgt biln. Ka eg skall jør?? Og eg er ute etter en bra subaru impreza wrx ka bør eg ver ops på når eg kjøper en sann bil??Mvh vegard.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-06 19:05:22 +0100

Hei Vegard. Kjipt at du ikke får solgt bilen. Det er viktig å lage en skikkelig fristende annonse - med gode bilder,. Altfor mange annonserer bilen sin med for dårlige biler, husk at du skal gi de som kikker på annonsen LYST til å kjøpe nettopp din bil.

Golf er typisk en modell det er mange av på bruktmarkedet, da er det lurt å forsøke å skille seg litt ut. Har du servicehefte og mobilitetsgaranti? Da kan det være smart å fokusere på det. Sørg også for at bilen er nypolert og fin, både inni og utenpå. Og så er selvfølgelig prisen viktig, alt kan selges, bare prisen er riktig!

Impreza WRX: Det vikigste her er at tidligere eier ikke har drevet kappkjøring hver dag og vært på bane med den hver helg. Disse bilene tåler å bli kjørt hardt, men det er grenser for alt og i verste fall kan det bli veldig dyrt. Kjøp av en entusiast som har tatt godt vare på bilen sin, da bør du være relativt trygg. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar