0

Jeg har idag en liten nissan sunny, den fungerer utmerket. kjøpte den med mangellapp og fikk derfor den for en utrolig billig penge. den er nå fikset

spurt 2012-12-02 21:26:19 +0100

Hei Benny! Jeg har idag en liten Nissan Sunny, den fungerer utmerket. Kjøpte den med mangellapp og fikk derfor den for en utrolig billig penge. Den er nå fikset opp og motoren har fått storservice.

Det mest økonomiske av meg ville vært å beholde den driftsikre bilen jeg har, men stor fan som jeg, må ha råere bil. Kikker litt på A62.5tdi og 525td, begge fra 2000. Liker disse bilene da de kommer fra autobahn. Og selv kjører jeg fårsåvidt ganske mye og liker å kjøre langt.

Har du noe å kommentere på de to sistnevnte bilene, evt gode alternativer? Jeg er nevenyttig, men ønsker selvfølgelig en god og driftsikker bil, og er dieselfrelst

Takk!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-12-05 12:29:44 +0100

Hei du. A6 med denne motoren - altså 2,5 TDI - vil jeg absolutt ikke anbefale. Den er det dessverre veldig mye tull med. Det hjelper naturligvis mye at du kan skru og fikse selv, men likevel: Du kan få noen ganske så ubehagelige - og store - økonomiske smeller med en sånn bil. Da er 525td et tryggere kjøp, helt klart!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger