0

Jeg har for lkort tid siden kjøpt meg en mg 160 zr... en vanvittig morsom bil å kjøre, blir lagt merke til da den er knall gul. men jeg lurer på om d

spurt 2011-01-09 20:06:35 +0100

Heisann, jeg har for lkort tid siden kjøpt meg en MG 160 ZR... En vanvittig morsom bil å kjøre, blir lagt merke til da den er knall gul. Men jeg lurer på om det er noe som holder/varer...? Engelske biler, deriblandt MG er jo ikke akkurat kjent for kvalitet...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-12 13:23:19 +0100

Hei du! Nei, hverken MG eller modermerket Rover var vel kjent for å ha verdens beste kvalitet. Men dette er absolutt en kul og annerledes bil, så skjønner godt at du slo til.

Jeg tipper også at prisen var hyggelig - disse har jo hatt et tildels voldsomt verditap.

MG ZR er basert på Rovers minstemann som først het 200-serien og så skiftet navn til 25. Dessverre er nok ikke dette noen utpreget kvalitetsbil, nei. Motoren er en vanlig svakhet, kjører du veldig aktivt, er det dessverre godt muligheter for motorhavari. Det er også vanlig med mye elektronikk-kluss. Startmotorene er en svakhet - og generelt blir disse bilene veldig fort skranglete. Noe sier meg at de neppe ble skrudd spesielt godt sammen.

Frustrerende nok virker det også som kvaliteten er veldig ujevn. Du kan være heldig - eller du kan få en bil der ett eller annet går i stykker omtrent hele tiden. Krysser fingre for at du har fått en av de første!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger