0

Helsing benny og co. jeg er i ferd med å bytte ut familiebalja (mitsubishi grandis) grunnet reduksjon i familiemedlemmer og ny sivilstatus. har falt l

spurt 2014-03-23 18:06:09 +0100

Helsing Benny og co. Jeg er i ferd med å bytte ut familiebalja (Mitsubishi Grandis) grunnet reduksjon i familiemedlemmer og ny sivilstatus. Har falt litt for en 2005 mod. Seat Leon i 1,9 tdi, 110 hk utgaven. Denne er angivelig i god stand, men har gått rett i overkant av200000 km. -Reg. reim byttet på 185' km, ny Turbo med 2 år garanti, ny intercooler, egr ventil (kjent svakhet på disse), alt av bremser nylig byttet. Komplett servicehefte m.m. , men jeg lurer på om det er noe spesielt jeg bør være oppmerksom på knyttet til årgang, km og modell/type/motor? Jeg lurer også på om det er forsvarlig å hente ut mer effekt av motoren om jeg skulle føle for det, og hva koster det å fikse egr-ventilen om den skulle "førtidspensonere seg? Til slutt: Kan 194 cm bergenser regne med overkommelig komfort med tanke på seter, benplass osv.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-03-24 12:28:57 +0100

Dette er også et kult, annerledes og smart valg- Lege siden jeg har kjørt slik bil, men kan ikke erindre at mine 192 cm., skapte noen problemer i det hele tatt. Da er det nok plass nok til deg også.

Trimming av en bil som har gått så langt fraråder jeg. Enkelt, greit og brutalt. Men du bestemmer jo selv. Høres ut som bilen er passet godt på og dulgt opp, men sjekk litt nøye allikevel. Er bilen hel, pen og god - og prisen riktig så anbefaler jeg glatt kjøp!

En EGR-ventil har aldri slått noen konkurs. Dessuten kan (mange av de) åpnes og rengjøres også - og behøver ikke nødvendigvis byttes!

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger