0

Ser det er så mye dårlig kritikk og stygge skriverier i spaltene om audi. tror dette er folk som selv har bmw og som "hater" audi. det blir som en fo

spurt 2012-06-14 16:07:53 +0100

Hei Benny, ser det er så mye dårlig kritikk og stygge skriverier i spaltene om Audi. Tror dette er folk som selv har BMW og som "hater" Audi. Det blir som en fotballsupporter som elsker sitt lag og hater motstanderen, spesielt når motstanderen er på høyde med dem selv. Ser av seriøse tester i inn- og utland at Audi kommer vel så godt ut som BMW på enkelte ting så all den kritikken forstår jeg ikke. BMW er vel en slags ungdomsbil og det er jo ungdomene som er mest innom lesespalter og benytter seg av sosiale media, mens de mer tilårskomne kanskje foretrekker Audi? Uansett er du vel enig i, Benny, at både Audi og BMW lager gode biler. Har selv en 2010 A4 Sedan med 136hk diesel og er kjempefornøyd.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-14 22:58:11 +0100

VAG fikk tildels store kvalitetsproblemer da de ansatte en ny innkjøpssjef ved navn Lopez (spanjol). Han hadde beinhard politikk på innkjøp, han kjøpte inn fra billigste leverandør, uansett kvalitet. Dessuten kuttet han ut leverandører, for at de resterende kunne levere billigere (pga større volum). Derfor dårligere backup, når en leverandør leverte for dårlige deler. Kan også nevnes at Lopez blei headhuntet fra Opel, der han også ødela kvaliteten, men hadde fine besparelser på innkjøp. Han fikk sparken i 2000. Så VAG-biler som kom nye på markedet i 2001 og nyere, har generelt vesentlig bedre kvalitet, enn de som kom 95-2000. Alle premium-merkene lager bra biler, men driftskostnadene blir også bli dyrere, enn på rimeligere merker.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger