0

Audi a5 vs. 3-serie coupe er mitt store hodebry om dagen. jeg har tenkt å bytte ut r-line 170hk touranen min siden jeg ikke trenger varebil lenger. je

spurt 2012-03-12 19:53:33 +0200

Audi A5 vs. 3-serie coupe er mitt store hodebry om dagen. Jeg har tenkt å bytte ut r-line 170hk touranen min siden jeg ikke trenger varebil lenger. Jeg syntes designet på A5 er overlegent bmw, men BMW har vel noen fordeler på kjøreegenskaper. Kommer ikke til å kjøpe minste motoren. Det blir å kjøpe 2009-2010 modell. Har du noen preferanser som kan legges oppå mine?? driftsikkerhet,driftskostnader, kjøreglede, verditap el. evt om det er andre modeller som bør vurderes?

På forhånd takk

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-03-20 22:57:20 +0200

Hei.

Jeg kan godt forstå at du er i tvil.

A5 er vel den flotteste \"normale\" coupe som finnes på markedet nå, den ser fantastisk ut, jeg vil påstå den beste styling på denne siden av R8 som noensinne Audi har produsert. Det er bare min mening.

BMW 3-serie coupe er også fin, men litt mer dempet og konservativt stylet.

Nå er det vel sånn at de fleste ikke kjøper en coupe for å ha passasjerer i baksete, men der er A5 klart dårligere enn 3-serien. Jeg hadde selv en 406 Coupe, og den har klart mer baksete plass enn en A5. Så er det sagt.

MEN, det kommer an på hva som er viktig for deg. 3-Serien er mer pratisk på plassutnyttelse. Styling vil jeg personlig gi A5 mest poeng, men det er jo subjektivt.

Jeg synes jo tross alt at 3-serie også er en fin bil. Hva er viktig for deg? For meg er balansen og rekkesekserne i en BMW enestående, men det er kanskje ikke viktig for deg, byggkvalitet og interiør er fantastisk i A5 og er også veldig bra i en 3-serie selv om den er mer nøktern. Jeg gir deg det rådet som er det viktigste av alt,; -prøv begge to (og ikke bare prøv èn og si den er så god at jeg gidder ikke å prøve den andre). Jeg hadde også hatt et problem der, men jeg elsker bare styringen, vektbalansen og smidigheten til en BMW rekkesekser, men jeg elsker også A5-designet. Jeg tror jeg hadde gått for BMW 3-serien viss du er oppe og lukter på effekten som tilsvarer BMW`s rekkesekere, ellers A5.

Uansett lykke til, -- du komer til å få en fin bil;-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar