0

Planlegger å kjøpe en brukt pajero 3,2 2004 eller 2005 mod varebil.er det noe spesielt jeg må være obs på ?

spurt 2009-05-24 18:52:43 +0100

Planlegger å kjøpe en brukt Pajero 3,2 2004 eller 2005 mod varebil.Er det noe spesielt jeg må være obs på ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-11 12:15:25 +0100

Heisann! Enig i rådene som ble gitt i svert over. Med ett lite unntak. Pajero har IKKE ramme - den har selvbærende karosseri og bare en hjelperamme.

Jeg kjører selv Pajero stv og er kjempefornøyd med den. Super bil, med et av de beste firhjulstrekk systemene på markedet. Bedre enn både Toyota Landcriuser og Nissan Patrol. Samtidig som den har bedre komfort.

Hjullager foran (særlig med feite hjul) bør sjekkes. Er den kalvbeint bak, så er det trolig noen foringer i bakstillingen (som er uavhengig på denne) som er def.

De kan være litt sære på frostvæske, så pass på å bytte denne til rett tid og benytt riktig type. Slitte automatkasser forekommer på biler som nærmer seg 300 000 km.

Kjøp anbefales - det skal MYE til for at du ikke blir fornøyd.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-03-11 12:04:59 +0100

Heisann. Når det gjelder Pajero, Patrol, King Cab og slike biler så vær obs på ramma på dem. Ramma er svært utsatt for rust og dette er ett kjent problem. Sjekk ramma godt før du evt velger å kjøpe bil. Spesielt godt rundt hyttefestene. Sjekk også om turboen er bra og om den har blitt skrudd opp. Start bilen med kald motor og sjekk eksosen. Er den svart så er alt som regel i orden. Er den gråblå er det noe som er på tur til å ryke. Ryker den utrolig mye kan det være teflontetninger i toppen som er slitte.

Når det gjelder varebil så er det endel faktorer som spiller inn. Sjekk hvor lenge den har vært registrert som varebil. Er det mer enn 10år er det gratis å montere bakseter. Du må kun registrere dette på biltilsynet og få skrevet inn antall sitteplasser i bilen. Dette koster forøvrig rundt 500,- Om det er skillevegg i bilen mellom framsetene og lasterommet så sjekk at skilleveggen er montert der den skal og ikke er blitt flyttet på. Dette kan koste deg i værste fall mange hundre tusen kroner i avgifter til den norske stat.

Kenneth Nordrum

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger