0

Min carisma starter ikke. nå ser batteriet sant nok ut til å vere flatt, men oppdaget et artigt problem før jeg forlot den 1. januar. (studerer i berg

spurt 2014-01-20 23:02:48 +0100

heisann!

Min Carisma starter ikke. Nå ser batteriet sant nok ut til å vere flatt, men oppdaget et artigt problem før jeg forlot den 1. januar. (studerer i Bergen). Når jeg vrir rundt nøkkelen, ser bilen ut til å vere tungstartet.. det hørest liksom ut som om det bare er så viiidt den klarer å drage rundt.. Ofte hører jeg noe som ligner på en knittrelyd før jeg i det hele får bilen til å begynne å drage rundt i det hele.

Har pusset rent jordingspunktet på minussidene på batteriet, da ble det noe bedre. Kan dette tildømes vere tennplugger? Eller kan oljen på bilen ha blitt dårlig, da jeg til vanlig studerer i Bergen menst bilen står stille hjemme på Sunnmøre?

Mvh Jørgen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-03-12 19:00:42 +0100

Bedre/større jordingskabler mellom batteri og karosseri, samt mellom motor og karosseri gjør gjerne underverker for lading og start ja. Plusskabelen mellom dynamo og batteri kan også være greit i samme slengen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar